Laminaat is na tapijt nog steeds de meest verkocht vloer in Nederland. De trends zijn op het moment donkere kleuren zoals grijs en bepaalde kleuren bruin, na een poos glans uitgeprobeerd te hebben zijn de laminaatfabrikanten toch weer terug naar naar mooie matte vloeren met veel reliëf zoals steen -en houtstructuur in het laminaat.

Daarnaast zit er vaak een V-groef in de lengte en breedte richting, om planken te accentueren en het nog echter op een houten vloer te laten lijken. Ook de afmeting van de laminaten zelf worden steeds groter en breder, er zijn al planken van 200cm en langer, de breedte wordt ook steeds groter, er zijn al brede laminaatstukken van 35cm. Voordelen hiervan zijn dat u de vloer sneller sneller legt, minder naden en een gelijkmatige vloer. Denk er wel om dat u in een kleine ruimte, wel de ruimte moet hebben om die lange panelen te kunnen draaien en dat het plafond hoog genoeg is, dan kunnen lange panelen wel mooi lijken maar erg onhandig zijn.

De ervaren monteurs van de legservice van https://www.tapijtenlaminaatdirect.nl/ houden hier bij voorbaat al rekening mee en zullen niet snel voor verassingen komen te staan, jarenlange ervaring in tapijt leggen, trappen bekleden, laminaat leggen en het opkomende PVC met zijn vele voordelen ten opzichte van laminaat, leggen veelal op vreemd ingedeelde plaatsen met vaste kasten en schouwen met rare hoeken en aflopende vloeren.

Laminaat rechtstreeks vanaf fabriek en Merken zoals Belakos, Interfloor, Gelasta en Meister zijn naast Quickstep veel gevraagde laminaatmerken en staan garant voor kwaliteit en jarenlang een slijtvaste laminaatvloer. Op een laminaatvloer worden ter afwerking en om echte warmte te creëren vaak vloerkleden of karpetten gelegd, deze zijn er in vele soorten en maten en Tapijt en Laminaat Direct bijvoorbeeld, maakt uw vloerkleed op maat en werkt de rand netjes af tegen het afrafelen.
Gewoon een mooi tapijt uitzoeken, of uit de nieuwe collectie of uit de tapijt outlet een stuk, hoogpolig of laagpolig, vierkant of rond, wij maken het voor u klaar en op maat.

Naast vloeren is dé online woninginrichter van alle marketn thuis zoals gordijnen op maat gemaakt en opgehangen, rolgordijnen voor gewone ramen of Velux rolgordijnen waar Tapijt en Laminaat Direct Dealer van is. Uiteraard komen ze eerst alles opmeten zodat het later altijd past.
Voor buiten is er kunstgras of ook wel grastapijt genomemd verkrijgbaar, nieuw vanaf fabriek met hoge kortingen of in de kunstgras outlet waar altijd partijmatige rollen en restanten zijn voor in de tuin of op het balkon.